Membership

Tennissen bij de Academy is meer dan alleen een uurtje tennisles volgen. Iedereen die een lespakket heeft afgenomen is automatisch member van de Academy. Als member van de Academy heb je als eerste toegang tot alle events en heb je voorrang bij de inschrijving voor de trainingen.

Friday Academy

De drukbezette Friday Academy trainingen zijn de gezelligste vrijdagmiddag trainingen van Amsterdam waar alle Academy members aan mee kunnen doen.

Intensief Cursus

Andere events zoals de Intensief Cursus waar je in 2 weken tijd een spoedcursus dubbelspel volgt van de Nederlands Kampioen Dubbelspel zijn erg populair.

Academy Open

Er worden 2 Academy Open’s georganiseerd. In de winterperiode is er het Academy Open – padel en in de zomer is er het Academy Open – tennis.

Alle members van de Academy kunnen zich meten op zijn/haar eigen niveau. Voor sommige zal het de eerste keer zijn om in wedstrijdverband uit te komen. Voor anderen is het een meetmoment om te kijken waar de verbeterpunten liggen. Iedereen wordt ingedeeld op zijn/haar eigen niveau, van absolute beginner tot ver gevorderde speler. Iedereen kan meedoen.

Alle events waar de Academy bij betrokken is

TENNIS EVENTS
Talkies Magazine Open
Baskèts Open
Friday Academy Training
Intensief Cursus

PADEL EVENTS
Amsterdam Business Competitie
Academy Open